De vliegende start van Heat and Eat

De vliegende start van Heat and Eat

Oktober 2022 | 
 
De eerste 5 dagen Heat and Eat 
 
In vijf dagen tijd een internationale organisatie worden; dat kan! Dat heeft Heat and Eat bewezen.  De eerste Heat and Eat locatie in Brugge, België is er!  
Heat and Eat is opgericht in Rotterdam maar verspreid nu razendsnel over heel Nederland en nu ook België. Naast onze locaties verspreid door het binnenland, kan je nu ook terecht aan zee. In Noordwijk kan je na een strandwandeling jezelf even in het zonnetje zetten met een gratis kopje koffie bij strandrestaurant Nederzandt. En de media heeft Heat and Eat ook goed opgemerkt. Binnenkort zijn wij te vinden op het AD, versbeton.nl en Openrotterdam. 

 
Veel donaties! 

In de laatste dagen van September is er bijna €2.000,- gedoneerd. Daar zijn we gelijk mee aan de slag gegaan. Alle donatiebonnen worden uiterlijk maandag geleverd bij de deelnemende horecabedrijven. Bij restaurant de Witte Paard in Rotterdam liggen ze al op de toonbank. Iedereen die het nodig heeft, kan zo’n bon pakken en deze inruilen voor een consumptie. ‘’Wij oordelen niet en nemen de bonnen van iedereen aan’’, Aldus de eigenaar van Het Witte Paard. 
 
 
Hoe werkt het? 
Op bijna vijftig horeca locaties verspreid over elke provincie van het land, kan je nu terecht voor wat warmte. Veel mensen gaan om wat voor reden dan ook door een moeilijke financiële periode heen. Daarvoor is Heat and Eat opgericht. Zodat iedereen die het nodig heeft een gratis een warme drank of maaltijd kan ontvangen. 

 
Hoe werkt het? Heel simpel. Door donaties die via de site worden gemaakt liggen er op elke Heat and Eat locatie bonnen op de toonbank. Iedereen die het nodig heeft mag er één pakken. Zo kan je discreet een gratis item dat op de ticket staat ontvangen. Als je zeker wilt weten of er donaties zijn kan je altijd bellen naar de locatie. Het personeel weet van Heat and Eat af en helpt je graag. 
 
 
Help mee! 

Wilt u dit waar maken voor nog meer mensen? Sluit dan als horeca ondernemer aan bij Heat and Eat! Onze droom is: dat op iedere hoek van het land een Heat and Eat locatie te vinden is. Dan kan iemand met minder geld altijd terecht voor warmte en een maaltijd. Meedoen helpt niet alleen iemand die het nodig heeft, maar heeft ook voordelen voor jouw horecabedrijf! Door mee te doen aan het concept, krijg jij extra omzet. Hoe mooi is dat! 
 
Ben je geen een horeca-eigenaar, maar toch helpen? Doneer dan een warme drank of maaltijd. Dat kan al vanaf €3,- via deze site (interne link opnemen). Steun het initiatief van Heat and Eat door onze sociale media te liken en onze posts te delen met vrienden en bekenden. 

Instagram: https://www.instagram.com/heatandeat_nl 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086616602413

LinkedIn: https://www.linkedin.com/heatandeat 

Ywitter: https://www.twitter.com/@HeatAndEat_NL 

Youtube: https://www.youtube.com/@hotspot-hutspot

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.