Sam’s Coffee eerste locatie Heat and Eat in Zwolle

Sam’s Coffee eerste locatie Heat and Eat in Zwolle

van rtvfocuszwolle

Zwolle – Op een warme plek een kop koffie drinken die je niet zelf hoeft te betalen. Het kan sinds vandaag ook in Zwolle. Sam’s Coffee aan de Klokkensteeg in Zwolle zet de deuren open voor mensen die thuis in de kou zitten en behoefte hebben aan warmte en een kop koffie. Deze wordt vooraf betaald door donateurs. Hiermee sluit Sam’s Coffee als eerste ondernemer in Overijssel aan bij het landelijke initiatief Heat and Eat.

Een warme plek in de horeca
Heat and Eat is een Rotterdams initiatief, geboren om mensen te steunen voor wie dit een lastige tijd is en bijvoorbeeld door de energiecrisis in de problemen zijn gekomen. Inmiddels zijn er tientallen locaties waar mensen terecht kunnen en dus nu ook in Zwolle.

Hoe werkt heat and eat in Zwolle?

Mensen die gebruik willen maken van het initiatief kunnen gewoon binnenlopen bij Sam’s Coffee en daar wat te drinken bestellen. Deze kunnen ze dan afrekenen met een bon die bij de kassa ligt. Particuliere donateurs of bedrijven kunnen via de website van de organisatie doneren. De eerste donatie van een bedrijf in Zwolle is al binnen en het initiatief gaat dan ook direct van start.

Terug naar blog